Kaikki lehdet
yhdestä paikasta.

ePress® -digitaaliset lehtihyllyt.

Avaa lehtihylly

Satojen lehtien valikoima.

ePress® -digitaaliset lehtihyllyt tuovat satojen lehtien valikoiman suurimmilta kustantajilta helposti kaikille päätelaitteille.

Avaa lehtihylly

Lukupisteet sinun lähelläsi.

ePress® -lehtien jakelu tapahtuu palvelun jakelukumppaneiden tarjoamissa lukupisteissä paikan päällä, Wi-Fi- yhteyden kautta sekä etänä.

Lukupisteet

Suosituimmat lehdet nyt kuunneltavissa.

ePress® tuo palvelun suosituimmat julkaisut ja artikkelit käyttäjälle myös kuunneltavina ääniversioina.

Avaa lehtihylly

Lue ja kuuntele kaikilla laitteilla.

ePress® toimii kaikkien laitteiden internet-selaimessa osoitteessa epress.fi.

Tietoa ePress® -palvelusta:

ePress® on sanoma- ja aikakauslehtien digitaaliseen jakeluun erikoistunut palvelu, joka yhdistää lehtien kustantajat, sisällöt ja lukijat satojen ePress lehtihyllyjen ja jakelupisteiden avulla.

ePress® -lehtivalikoimasta löytyy kaikkien suurimpien kustantajien lehdet digitaalisessa muodossa. Satojen lehtien valikoimamme kasvaa jatkuvasti ja voit selata lehtivalikoimamme helposti sivullamme: www.epress.fi. Palvelun lehtiarkisto sisältää kaikki julkaistut lehdet usean vuoden ajalta.

Lehtivalikoiman lisäksi, tarjoamme asiakkaillemme myös reaaliaikaisen uutissyötteen kaikilta suurimmilta uutismedioilta, samassa käytöliittymässä.

Palvelua voi käyttää sadoissa ePress® -lukupisteessä millä tahansa internet-yhteydellä varustettujen laitteiden kuten tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen selaimella ilman erillisten sovellusten tai lisäosien asentamista. Avaa palvelu osoiteessa www.epress.fi ja nauti lukuhetkestäsi.

ePress® -palvelun käyttö tapahtuu palvelun jakelijaverkoston tarjoamien lukupisteiden kautta. Näitä ovat mm. kirjastot, matkailu- ja majoitusliikkeet, viihde- ja vapaa-ajankeskukset, aula- ja odotustilat sekä muut julkiset tilat ja toimijat, jotka haluavat tarjota laajan ja korkeatasoisen lehtivalikoiman sekä reaaliaikaisen uutispalvelun omille asiakkailleen.

Lisätietoja ja ohjeita löydät ePress® ohjeet ja tuki-sivulla

Lehtiä ePress® -palvelussa